27. szeptember 2022

Felhívás őszi kreatív alkotások benyújtására

A Bodrogközi és Ung-vidéki Közművelődési Intézet, Kassa Megyei Önkormányzat Kulturális Intézménye és Nagytárkány Község FELHÍVÁST hirdet a X. MÁRTON NAPI LIBAGALIBA – ÉS HAZAI TERMÉKEK VÁSÁRA keretén belül megrendezett kiállításra, melyre őszi kreatív alkotásokat várunk Bodrogköz és Ung-vidék diákjaitól.

A kiállítás célja az őszihagyományok felelevenítése művészi alkotások formájában, szabadon választott technikák alkalmazásával, mellyel teret biztosítunk a diákok tehetségének bemutatására, ezzel is támogatva egyéni fantáziaviláguk fejlődését és kreativitásuk kibontakozását.

A részvétel feltételei:

Az idei kiállítás témája „Ludas Matyi meséje”.

Az adott témához kapcsolódó hangulat feldolgozása, illusztrálása alkotások formájában.A tanulók őszi termések, alapanyagok felhasználásávalszabadon választott technikák alkalmazásával készíthetik el kompozíciójukat. A kiállításra egy alkotó maximum 2 alkotással nevezhet be. Kérjük, az alkotásokra feltüntetni az alkotó nevét, a mű címét,évfolyamot és tanintézmény elnevezését.

Kiállítás:

Az alkotások kiállítás formájában kerülnek bemutatásra a „X. MÁRTON NAPI LIBAGALIBA – ÉS HAZAI TERMÉKEK VÁSÁRA” fesztivál programjának kísérőrendezvényeként, 2022. október 15-én Nagytárkány főterén.

Leadási határidő: 2022. október 11.
Az alkotások elszállítását előre egyeztetett időpontban intézményünk biztosítja.

A verseny szervezője fenntartja a jogot, hogy publikálja és dokumentálja az elkészített alkotásokatdigitálisan a www.kcmap.skweboldalán, az Önkormányzat honlapján, a közösségi oldalakon valamint kiállítás formájában, és egyébreklámanyagokon anélkül, hogy a szerzőket jogdíjban részesítené.

Elérhetőség:
További információval kapcsolatban kérjük érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:
Tel: +421 918 624 163
+421 905 223 435
E-mail: kcmap.kralovskychlmec@gmail.com
             szidor.lukacs@gmail.com

Mgr. Pakosta Andrea
igazgatónő 

Királyhelmec, 2022.szeptember 20.


 

Posted on 27. szeptember 2022