26. március 2021

Értesítés a nyilvánosságnak

Tisztelt Könyvtárlátogatók, kedves Olvasók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Regionális Könyvtár 2021. március 29.-től újra NYITVA tart a nyilvánosság számára az alábbi feltételeket és nyitvatartást figyelembe véve: 

9:00-tól – 11:30-ig

11:30-tól – 12:30-ig – higiéniai szünet

12:30-tól – 15:00-ig
           
Könyvkölcsönzés – megrendeléssel a következő e-mail címre: kniznica.kcmap@gmail.com vagy telefonon a 056/63 218 45 számon. Előző napon meg kell rendelnie a könyveket, hogy el tudjuk őket készíteni! Ezeket a szolgáltatásokat a higiéniai intézkedéseknek megfelelően biztosítjük Önöknek!

⦁ Kizárólag a felső légutakat takaró személyek számára engedélyezzük a könyvek kézbesítését (szájmaszk, légzőkészülék kilégzőszelep nélkül, sál vagy kendő az elfogadott).
⦁ A negatív eredmény felmutatása 7 napnál nem régebbi RT-PCR-vizsgálattal vagy az Európai Unió területén 7 napnál nem régebbi COVID-19 betegség ellen tanúsított antigénteszttel, vagy ha az adott személy az elmúlt 3 hónapban átesett COVID – 19 fertőződésen és orvosi igazolással tudja bizonyítani, vagy ha az adott személy már be lett oltva a COVID – 19 vírus ellen már a második adag oltóanyaggal  is és eltelt 14 nap, vagy ha az adott személy egészségi állapota nem teszi lehetővé a  COVID – 19 vírust kimutató teszt elvégzését – RK KCH jogosult a vonatkozó dokumentum ellenőrzésre való felmutatását kérni.
⦁ Szükséges kézfertőtlenítő vagy eldobható kesztyű használata!

Saját egészségének, valamint munkatársaink egészségének védelme érdekében kérjük türelmét és fokozott figyelmét, hogy ezt kölcsönös megelégedésre tudjuk megtenni!

Posted on 11. március 2021